Dubbelglas. Net zo helder, dubbel zoveel voordelen.

Dubbelglas is een uitstekend isolatieglas. Hoe komt dit? Het glas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een spouw (dit is de ruimte tussen de twee glasplaten in) gevuld met lucht of gas. De meest gangbare vorm van dubbelglas is 4-spouw-5 millimeter dik. Wil je er een zwart of een aluminium kader in?

Achtergrond

Wat doet HR++-glas en Zero glas met je isolatiewaarde?

Je hoort het veel: HR++-glas, maar wat doet dit glas met je U-waarde (oftewel: de isolatiewaarde van het glas)? Ons dubbelglas is o.a verkrijgbaar als HR++-glas met een U-waarde van 1,1 tot 1,3 of als Zero glas met een U-waarde van 1,0. Voor de U-waarde geldt: hoe lager, hoe beter! Bij het plaatsen van Zero glas moet je er rekening mee houden dat de spouw minimaal 15 millimeter breed moet zijn. Wordt dit net iets te technisch? Geen zorgen, onze vakmensen zien het zo voor je.

Zijn je kozijnen nog goed? Laat isolatieglas plaatsen in de bestaande kozijnen.

Wil je verduurzamen door isolatieglas te laten plaatsen? Maar moet het wel passen in de bestaande kozijnen? Ook dit kunnen wij regelen. Voordat we overgaan tot actie komen we eerst graag bij je langs om de kozijnen te beoordelen en hierop een passend advies te geven. Zo ben je verzekerd van een optimale isolatiewaarde op de meest duurzame manier. Want wat goed is moet je goed houden.

Wil je iets bijzonders? Wij leveren ook isolerend figuurglas of glas in lood!

Wil je graag isoleren met dubbelglas, maar niet ten koste van de authentieke uitstraling van jouw woning of pand? Dat kan! Wij verzorgen ook HR++-glas als sierglas, zoals bijvoorbeeld een mooie figuurglas