Artikel in Bedrijvig Oss: "Voortaan écht één glasbedrijf"

Het lijkt heel wat, zo'n naamswijziging. Maar de buitenwereld zal er volgens Dennis nauwelijke wat van merken: "Deze fusie is eigenlijk een tijdje geleden al ingezet. In 2012 namen mijn vrouw en ik Willy van Erp Glas over, en twee jaar later werden we ook eigenaar van Frans van Erp Glasservice. Deze twee Osse bedrijven waren een mooie aanvulling op ons bedrijf in Nuland: Van de Pol Glasservice & Schilderwerken. Achter de schermen runden we de twee Glasbedrijven al als één bedrijf."


Geen onduidelijkheden meer

"Dat ging op zich prima, maar echt handig was het niet", vervolgt Dennis. "Zo moesten we de boekhoudingen bijvoorbeeld nog scheiden. Maar ook voor klanten was het soms lastig. Soms kregen we iemand binnen vijf minuten twee keer aan de lijn. Dan belde iemand de twee glasbedrijven op het eigen nummer, maar kregen ze dezelfde medewerker aan de telefoon. Zulke onduidelijkheden zijn voortaan uitgesloten. Maar we houden wel vast aan Van Erp. Die naam is in Oss immers onlosmakelijk aan glas verbonden.


Kennis en kunde

Volgens Dennis blinkt Van Erp Glaszetbedrijf vooral uit in kennis. "Onze medewerkers weten precies wat er van ze gevraagd wordt, ook op het gebied van slotenservice. Het zijn ervaren mensen met 'ouderwetse' kunde. Daarmee bedoel ik dat ze met échte antwoorden komen. Daardoor kunnen ze veel méér dan het verrichten van de juiste handelingen. Bovendien zijn al onze medewerkers GBO-gecertificeerd. Dat houdt in dat ze erkend specialist zijn en echt álles weten over glas."
Dit artikel was te lezen in Bedrijvig Oss, magazine voor ondernemend Oss en omgeving (december 2017)Terug naar nieuwsoverzicht